ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ”

…. Αυτή ήταν και η πρωταρχική σκέψη για τη δημιουργία της συλλογικής οικογενειακής μας προσπάθειας….

Ευρύχωρα, άνετα, ανακαινισμένα θεματικά δωμάτια- στούντιο (μονόχωρα) που

αναζητούν να φιλοξενήσουν επισκέπτες και ταξιδιώτες με εκλεπτισμένο και ιδιαίτερο γούστο. Χειροποίητες κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους και < Παράθυρα με Θέα στον Κόσμο> χαρίζουν μια διαφορετική αισθητική για τους πραγματικά καλαίσθητους και μόνο που αναζητούν το κάτι παραπάνω απο μια απλή διαμονή.

Η ιδέα ξεπήδησε απο την ανάγκη να φτιάξω μια ιστορία…και αυτή περιλαμβάν ει την αληθινή έννοια του Τουρισμού. “Τη φιλοξενία μιας ξένης χώρα στη δική σου με σεβασμό και με ό,τι αυτό συνεπάγεται”. Πώς το δικό σου σπίτι θα γίνει και σπίτι του άλλου… Έστω και για μικρό διάστημα. Η δική μου ιστορία λοιπόν αγγίζει ένα <Παράθυρο με Θέα στον Κόσμο> και όχι αποκλειστικά και μόνο τη προώθηση της ελληνικής νησιωτικής θασίτικης ομορφιάς. Γιατί θα ήταν πραγματικά μοναδικό συναίσθημα όλος ο κόσμος να γινόταν μια μεγάλη παρέα πλάι – πλάι….

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις Ποιά Πόλη απο τις Xώρες του Κόσμου θέλεις να σε συντροφεύει.

Και αυτό έχεις τη δυνατοτητα να το αποφασίσεις Εσύ.

Μια ζωντανή – φωτεινή Πόλη σε περιμένει…!!

Και ίσως τη νύχτα να γίνεται πιο εντυπωσιακή…!!

Αναζητήστε τη…

Υ.Γ :

Ο ιδιοκτήτης και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δυναμικό των ενοικιαζόμενων δωματίων “ ThassCities Casa Studios “ αναμένει να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και υπευθυνότητα στις Ώρες Γραφείου.

(Ρεσεψιόν : Η Μυστική Αυλή)

Με Εκτίμηση.

BOOKING