Στα κεντρικά της πρωτεύουσας λοιπόν βρίσκονται τα “Τhαsscities Casa Studios”

Σε κομβικό σημείο προς όφελος και διευκόλυνση των επισκεπτών. Το φιλόξενο περιβάλλον αγκαλιάζει τον ταξιδιώτη από τη στιγμή της άφιξης μέχρι την αναχώρηση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης και άνετης μετακίνησης οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. Να αναφερθεί ως προνόμιο – πλεονέκτημα το γεγονός της παρουσίας επιχειρήσεων (μικρών/μεγάλων) με σκοπό την άμεση κάλυψη των αναγκών και επιθυμιών toυς.

H τουριστική μονάδα Thasscities Casa Studios “ τοποθετείται στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού, τον Λιμένα Θάσου. Στη Θάσο γενικότερα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης με 3 τρόπους :

  • AΕΡΟΠΛΑΝΟ : Η μετακίνηση εντός Ελλάδος και η άφιξη από χώρες του εξωτερικού πραγματοποιείται μέσω του αεροδρομίου “ Μέγας Αλέξανδρος “ στην πόλη της Καβάλας, με διαφορά απόστασης από το λιμάνι της Κεραμωτής μόλις 5 χλμ. (10 λεπτά). Εκεί αναχωρούν τα πλοία της γραμμής προς Λιμένα (ferry boats).

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / ΑΛΛΟ ΟΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ : Πρώτος προορισμός το λιμάνι της Καβάλας και δεύτερος το λιμάνι της Κεραμωτής. Μετέπειτα επιβιβάζεστε στα πλοία της γραμμής (ferry boats) και απολαύστε μια ευχάριστη, σύντομη διαδρομή προς το νησί της Θάσου με συντροφιά πανέμορφους θαλασσινούς γλάρους.

  • ΠΛΟΙΟ : Εκτελούνται καθημερινά συχνά δρομολόγια ανά μισή / μια ώρα ανάλογα με τα προγράμματα των εταιρειών για τη διαδρομή Κεραμωτή προς Λιμένα Θάσου με διάρκεια 35 λεπτών ενώ για το δρομολόγιο Καβάλα προς Σκάλα Πρίνου Θάσου το ταξίδι με πλοίο διαρκεί 1 ώρα και 1 τέταρτο. Από εκεί κατευθυνθείτε οδικώς προς τη πρωτεύουσα του νησιού, τον Λιμένα, μέσα από μια κατάφυτη δασική διαδρομή.

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΦΟΥΡΝΟΙ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

ΜΠΑΡ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑLPHA BANK / EUROBANK / PEIRAEUS BANK / NATIONAL BANK

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ/COURIER

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΛΙΜΑΝΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ – ΑΓΟΡΑ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΚΤΕΛ

ΤΑΞΙ

BOOKING